Με την ποινική δίκη να εξελίσσεται και να θέλει ακόμα αρκετούς μήνες να ολοκληρωθεί, η υπόθεση της αλλοίωσης αποτελεσμάτων με κατηγορούμενους τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλα 14 πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ολοκληρώθηκε αισίως σε πειθαρχικό επίπεδο, δηλαδή στο κομμάτι της αθλητικής δικαιοσύνης.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, στην τελευταία της συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τετάρτη (15/7), έδωσε προθεσμία σε όλους τους πειθαρχικά ελεγχόμενους, να καταθέσουν πρόσθετα υπομνήματα ως την προσεχή Τρίτη (21/7).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως, θα εκδοθεί απόφαση, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί ως το τέλος του μήνα.

Θυμίζουμε πως η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτα Σπανού, έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου, τον ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο των Μαρινάκη και Σπανού, καθώς και πολυετή αποκλεισμό για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους (Σαρρή, Κουρίδη, Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλου, Προύντζου, Δούρου, Μπριάκου, Σπάθα, Αμπάρκιολη, Ιωαννίδη, Δημητρόπουλου, Αγγελόπουλου, Σα Πίντο).

Για την ιστορία, να αναφερθεί ότι κατά την τελευταία ημέρα της δίκης στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αγόρευσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην διαιτητή, Ηλία Σπάθα (ο Βασίλης Καπερνάρος που τον εκπροσώπησε άσκησε δριμύτατη κριτική στην Παναγιώτα Σπανού για την εισήγησή της), των πρώην μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Αριστείδη Σταθόπουλου, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, Νίκου Προύντζου και των πρώην διαιτητών, Αλέξανδρου Δημητρόπουλου και Απόστολου Αμπάρκιολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: sport-fm.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης