Ο Παναιτωλικός υπέστη εντός έδρας ήττα το Σάββατο με 3-1 σκορ από τον Ατρόμητο, για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, ωστόσο θα έχει και δεύτερη ευκαιρία για να κερδίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά από αυτό το αποτέλεσμα έμειναν καθηλωμένοι στην προτελευταία θέση, θα παίξουν στα μπαράζ παραμονής, ενώ από τη μεριά τους οι Περιστεριώτες μπορούν ήδη να σκέφτονται τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν πιο επιθετικά θέλοντας να βρουν ένα γρήγορο προβάδισμα, όμως το γκολ ήρθε από την αντίπαλη πλευρά αρκετά νωρίς: στο 11ο λεπτό ο Ενσικουλού έβγαλε την μπαλιά, ο Ραμπέγιο κοντρόλαρε κι «εξέθεσε» με ατομική προσπάθεια τον Μανθάτη για το 0-1, με τον Χιλιανό να σκοράρει το πρώτο τέρμα του για τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια φάση αλλά με αντίθετους ρόλους σημειώθηκε στο 20΄, όταν ο Ραμπέγιο αυτή τη φορά έβαλε την μπάλα «με τη μία» για τον Ενσικουλού, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Κνετ διπλασιάζοντας για το συγκρότημα των δυτικών προαστίων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν λοιπόν σοκάρει τους Αγρινιώτες με δύο γκολ σε δύο ευκαιρίες, βάζοντας από το πρώτο μέρος τις βάσεις για τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το δυνατό παιχνίδι και οι μαζεμένες αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν το ρυθμό, κάτι που εξυπηρετούσε την αθηναϊκή ομάδα η οποία διαχειριζόταν το χρόνο, κρατώντας μάλλον άνετα τις απειλές μακριά από την περιοχή της.

Και όχι μόνο, αφού στο 88΄ έφτασε στο 3-0 από τα βήματα με τον Μανούσο (ανατροπή Γιακουμάκη από Μεντίνα), για να μειώσουν με τον ίδιο τρόπο οι γηπεδούχοι με σκόρερ τον Ματσόλα στο 90΄+1 (ανατροπή Καρέλη από Θεοδωράκη), σε φάση που ο διαιτητής Γκορτσίλας δεν άφησε το πλεονέκτημα, καθώς οι Αγρινιώτες είχαν σκοράρει με τον Ματσόλα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαρμπόσα, Τσότσαλιτς, Εντινγκά, Μεντίνα – Μανούσος, Νάτσος, Θεοδωράκης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης (82΄ Μεντίνα), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (62΄ Καρέλης), Ντάλσιο, Εντινγκά, Ντίας, Μπαρμπόσα, Μεντόσα (41΄ Ματσόλα), Ντουάρτε (62΄ Γιάκολις), Βέργος (62΄ Ταχάρ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Θεοδωράκης (90΄+5 Σάλτας), Γκάλο (68΄ Κωτσόπουλος), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Ούμπιδες (65΄ Νάτσος), Σάλομον, Μανούσος, Ραμπέγιο (90΄+6 Οικονομίδης), Ενσικουλού (65΄ Νταβιώτης), Γιακουμάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης