Ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 28η «στροφή» της Super League και επί της ουσίας κλείδωσε την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Καταλύτης για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος «σέρβιρε» στο 17′ στον Γιώργο Μανούσο, που σκόραρε, ενώ στο 36′ ο διεθνής επιθετικός έβαλε ο ίδιος την μπάλα στα δίχτυα, με πλασέ.

Το ματς άρχισε με τον Άρη να έχει την υπεροχή και την πρώτη καλή ευκαιρία. Στο 7′ ο Ντιγκινί, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, με τους «κίτρινους» να διαμαρτύρονται, ελάχιστα νωρίτερα, για ανατροπή του Φετφατζίδη στη μεγάλη περιοχή, χωρίς να καταλογιστεί παράβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 14′ ο Μανούσος σούταρε, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ και δύο λεπτά αργότερα, ο Μέγερι μπλόκαρε σε διπλή προσπάθεια του Ρόουζ. Στο 17′ ο Κουλούρης βρήκε τον Μανούσο, ο οποίος, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο.

Το γκολ έδωσε καλύτερα «πατήματα» στους φιλοξενούμενους, με τον Κουλούρη να μεταφράζει την αποτελεσματικότητά τους σε γκολ στο 36′. Ήταν το χρονικό σημείο που ο Μπρούνο, με κάθετη πάσα, βρήκε τον διεθνή επιθετικό, με τον Κουλούρη να μη δυσκολεύεται απέναντι στο Κουέστα και να διπλασιάζει, με πλασέ, τα τέρματα του Ατρόμητου.

Χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις κύλησε το δεύτερο ημίχρονο, με το τερέν να «βαραίνει» από τη βροχή, τον Ατρόμητο να κλείνεται πιο πολύ αμυντικά και τον Αρη να προσπαθεί ανεπιτυχώς να αναπτυχθεί επιθετικά. Στο 63′ οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μάντσον, μετά από σουτ του Ματέο Γκαρσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρης-Ατρόμητος 0-2 (ΕΡΤ3)

Γκολ: 17′ Μανούσος, 36′ Κουλούρης

 

 

Κίτρινες κάρτες: Βέλεθ – Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος, Μάντσον, Καρασαλίδης

Κόκκινες κάρτες:

Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης (80′ Μαρτίνες), Βέλεθ, Ρος, Βαλεριάνος (71′ Κορχούτ), Σιώπης, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία, Φετφατζίδης (53′ Γιουνές), Λάρσον, Ντιγκινί.

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κατράνης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος (84′ Καρασαλίδης), Μπρούνο, Ουάρντα (90′ Ούμπιδες), Κουλούρης (88′ Ενσικουλού).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης