Παίκτης του Ατρόμητου μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα παραμείνει ο αρχηγός της ομάδας, Χαβιέρ Ουμπίδες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Περιστεριώτες γι’ ακόμα ένα χρόνο.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό του Ατρόμητου απ’ το καλοκαίρι του 2013, μετρώντας συνολικά 24 γκολ και 36 ασίστ σε 189 συμμετοχές, ενώ τη φετινή σεζόν πέτυχε ένα τέρμα και έδωσε έξι ασίστ σε 34 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός, Χαβιέρ Ουμπίδες θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας μέχρι το 2019!

Ο Αργεντινός ηγέτης του Ατρομήτου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η ανανέωση του αρχηγού ήταν επιθυμία τόσο της Διοίκησης της ομάδας όσο και του κόσμου αφού ο Χαβιέρ Ουμπίδες είναι γνωστό ότι εκτός από ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής εντός των γηπέδων είναι και ο ηγέτης των αποδυτηρίων της ομάδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας δημιούργησαν με αφορμή την υπογραφή του νέου συμβολαίου του αρχηγού μια συλλεκτική εμφάνιση του Ατρομήτου που μπροστά ανέφερε τις 190 συμμετοχές του με την ομάδα και στο πίσω μέρος τη διάρκεια του νέου συμβολαίου(2019).

Ο ηγέτης του Ατρομήτου δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος με την ολοκλήρωση της συμφωνίας και ευχαρίστησε θερμά τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Συμπλήρωσε ότι θα ήθελε τον υπέροχο κόσμο του Ατρόμητου στο πλευρό της ομάδας και την επόμενη χρονιά ενώ τόνισε πως το όνειρο του θα ήταν να «κρεμάσει τα παπούτσια του» αγωνιζόμενος για τη φανέλα με το Αστέρι!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης