Κάτοικος Περιστερίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Ντόριν Ροτάριου, καθώς η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε σήμερα (4/7) την παραμονή του Ρουμάνου ακραίου επιθετικού γι’ ακόμη ένα χρόνο με τη μορφή του δανεισμού από τη βουλγαρική Λουντογκόρετς. Το καλοκαίρι του 2023 η ελληνική ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τον διεθνή άσο, ο οποίος εντάχθηκε στους «κυανολεύκους» στα τέλη Ιανουαρίου, ενώ στις 29 Ιουλίου θα γιορτάσει τα 27α γενέθλιά του.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Ροτάριου, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10, τόνισε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και παρέμεινα στον Ατρόμητο. Ήταν προτεραιότητά μου να μείνω εδώ και χαίρομαι που όλα είχαν αίσιο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό για την τεράστια συμβολή του στην ολοκλήρωση της υπόθεσης, τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο για τις προσπάθειες που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα, αλλά και τον προπονητή μου, Κρις Κόλμαν, για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Εδώ νιώθω ότι με θέλουν πολύ, νιώθω σημαντικός και όσα έχω συναντήσει με κάνουν να αισθάνομαι πολύ ωραία, οι εγκαταστάσεις, το προπονητικό τιμ, οι άνθρωποι της ομάδας, οι συμπαίκτες μου… Όλα είναι άψογα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να υπήρχαν προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά εγώ ήθελα να μείνω εδώ, ήθελα να έχω μια ολόκληρη χρονιά στον Ατρόμητο. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν και αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που με έκανε να θέλω να μείνω. Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και η παρουσία του Κρις Κόλμαν. Τον γνωρίζω, με γνωρίζει τι μπορώ να προσφέρω και αισθάνομαι πολύ καλά που θα είμαι με έναν προπονητή, που με εμπιστεύεται και ξέρει τι μπορώ να προσφέρω. Ανυπομονώ τώρα να επιστρέψουμε στο γήπεδο, ανυπομονώ να αρχίσουν οι προπονήσεις και ανυπομονώ να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας, που τους περιμένω στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν να ξεχάσουμε την περσινή χρονιά και να διεκδικήσουμε υψηλότερους στόχους τη νέα χρονιά».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Ντόριν Ροτάριου για ακόμα έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη Λουντογκόρετς, ενώ έχει οριστεί και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντόριν Ροτάριου (29/7/95) αποκτήθηκε από την ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2022 συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας, πραγματοποιώντας 11 συμμετοχές μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, μέσω των οποίων παρέμεινε μέλος της εθνικής Ρουμανίας με την οποία έχει δέκα συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο Ροτάριου άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Τιμισοάρα από την οποία τον απέκτησε σε ηλικία 17 ετών η Ντιναμό Βουκουρεστίου, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του την ίδια χρονιά.

Τον Ιανουάριο του 2017 τον απέκτησε η Κλαμπ Μπριζ, με τον Ροτάριου να μπαίνει στις δέκα ακριβότερες πωλήσεις του ρουμανικού συλλόγου και στη συνέχεια ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Μουσκρόν και Άλκμααρ. Τον Φεβρουάριο του 2019 παραχωρήθηκε με μεταγραφή στην Αστάνα, με την οποία είχε συνολικά σε 63 συμμετοχές από 12 γκολ και 14 ασίστ και το καλοκαίρι του 2021 μεταγράφηκε στη Λουντογκόρετς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης