Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παναθηναϊκός, καθώς την Κυριακή πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι, επικρατώντας με 1-0 του Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος σκόραρε στο 43′ και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση του συμβoλαίου του με την ομάδα του Δώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mε αυτή τη νίκη το «τριφύλλι» έφτασε τους 8 βαθμούς και πλέον είναι συγκάτοικος στην ένατη θέση με το συγκρότημα του Αναστασίου.

 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι πολύ γερά και έχοντας σε καλή μέρα τον Χατζηγιοβάνη δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Περιστεριώτες είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και σε όλο το πρώτο ημίχρονο έδειχναν ασύνδετοι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

Στο 43′ με ωραίο σουτ του Χατζηγιοβάνη οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ. Μάλιστα ο νεαρός άσος αν ήταν πιο προσεκτικός θα είχε σημειώσει κι άλλα τέρματα.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Διούδη.

Παρά το γεγονός ότι δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει. Από την άλλη οι «πράσινοι» δεν έδειχναν τη διάθεση να κυνηγήσουν ένα δεύτερο γκολ, προσπαθώντας να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0, το οποίο εν τέλει το πέτυχαν!

Κίτρινες: Νταβιώτης – Διούδης, Σένκεφελντ, Ινσούα, Γιόχανσον, Χατζηθεοδωρίδης

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα, Ανδρούτσος (69′ Νταβιώτης), Ρόσα (61′ Βέλλιος), Γιακουμάκης, Μανούσος

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Ινσούα, Κουρμπέλης (75′ Αλεξανδρόπουλος), Δώνης, Μπουζούκης, Ζαχίντ (63′ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης (71′ Κολοβός), Καμπετσής.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης