Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα στο Περιστέρι ο Νταμίρ Κάναντι τόνισε ότι αν ο Ατρόμητος πλασαριστεί τέταρτος θα είναι σα να έχει κατακτήσει τίτλο.

«Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη καθώς προερχόμασταν από τρεις ήττες. Μας είχε κοστίσει και σε θέμα αυτοπεποίθησης. Είχαμε καλή λειτουργία στα μετόπισθεν μας, ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας με ένα δεύτερο γκολ, αλλά είναι σημαντικό που δεν δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο», είπε ο Κάναντι και ρωτήθηκε αν ο Ατρόμητος έκανε συντήρηση δυνάμεων εν όψει του ματς με τον Άρη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν νομίζω, οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα, γνώριζαν πόσο σημαντικοί ήταν οι τρεις βαθμοί γι’ αυτό δεν σταμάτησαν να πιέζουν. Η τέταρτη θέση για τον Ατρόμητο θα είναι σαν να έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο».

Για το αν υπάρχει πλάνο για το καλοκαίρι, είπε: «Δουλεύουμε δυο χρόνια μαζί, γνωρίζω πολύ καλά τον Ατρόμητο. Είδα πόσο παθιασμένοι ήταν πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής γι’ αυτή τη νίκη. Το σημαντικό για εμάς είναι το επόμενο παιχνίδι κι όχι τι θα γίνει σε 2 ή 3 μήνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης