Τη φανέλα του Ατρομήτου θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Μανούσος. Ο 32χρονος επιθετικός συμφώνησε και ανανέωσε για άλλον ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Περιστερίου, στον οποίο αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια και μετρά 24 συμμετοχές και 4 γκολ στη Super League.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην απόφαση παραμονής του έμπειρου φορ έπαιξε ρόλο η ηγετική φυσιογνωμία του στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά και ο δυναμισμός και το πάθος που «βγάζει» σε κάθε παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμα μια χρονιά στην οικογένεια του Ατρομήτου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο που, παρά τις ατυχίες που είχα με τραυματισμούς, συνέχισαν να πιστεύουν σε μένα.

Θα ήθελα λοιπόν να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και εγώ και η οικογένειά μου» δήλωσε ο Μανούσος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και συνέχισε:

«Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά σε τι ομάδα βρίσκομαι και το επίπεδο που έχει και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να έχουμε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας μας για τη στήριξη και την αγάπη που μου έχει δώσει αυτά τα δύο χρόνια και τους δίνω την υπόσχεση ότι δεν θα ξεφύγουμε από το πλάνο της ομάδας, δίνοντας όλοι οι παίκτες την ψυχή μας σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης