Ο Βόλος μπήκε με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι με γκολ που πέτυχε στο 77ο λεπτό ο Δουβίκας και με το πέναλτι του Μπαριέντος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρισβάνης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από ένα υποτονικό και για τις δύο ομάδες πρώτο ημίχρονο, ο Βόλος προσπάθησε να αξιοποιήσει το αριθμητικό του πλεονέκτημα εντός του αγωνιστικού χώρου, χωρίς όμως κάποια αξιόλογη φάση. Ωστόσο, στο 77΄ οι φιλοξενούμενοι, στην πρώτη καλή ευκαιρία τους, κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Φεράρι βρήκε με σέντρα τον Δουβίκα και ο τελευταίος με προβολή έγραψε το 1-0.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία πλέον οι ποδοσφαιριστές του Βόλου ανέβασαν ταχύτητα, πίεσαν και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων «σφράγισαν» τη νίκη από το σημείο του πέναλτι με τον Μπαριέντος.

Ο διαιτητής είχε δείξει την άσπρη βούλα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Δουβίκας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Γούτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – Βόλος 0-2 (Novasports 2)

Γκολ: 77′ Δουβίκας, 90’+3 Μπαριέντος

Κίτρινες κάρτες: Ρισβάνης, Στρούγγης – Φεράρι, Γκουαροτσένα, Μπαριέντος, Σάντσες, Μπαρτόλο

Κόκκινες κάρτες: 45’+2 Ρισβάνης

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (84′ Χαρίσης), Ούμπιδες (84′ Ενσικουλού), Σάλομον, Αγκάγιεφ (46′ Μουνίθ), Ραμπέγιο (46′ Στρούγγης), Μανούσος (65′ Γιακουμάκης). 

Βόλος: Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (90’+4 Κρητικός), Περέα (81′ Γέντρισεκ), Μαρτίνες (67′ Κιάκος), Γκουαροτσένα (46′ Μπαρτόλο), Δουβίκας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης