Ατρόμητος και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Περιστέρι στο παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 72’ με τον Τουράμ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 84’ με τον Βέλλιο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλύτερη ήταν η Λαμία στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο είχε κατοχή μπάλας 65%-35% έναντι του Ατρόμητου, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Μέγερι. Κορυφαία στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν η φάση του 45ου λεπτού, όταν Αντέτζο «τσίμπησε» την μπάλα από τον Ρισβάνη, χωρίς, όμως, να αιφνιδιαστεί ο Ούγγρος τερματοφύλακας.

Οι γηπεδούχοι, στο πρώτο 45λεπτο, έκαναν πολλά λάθη. Ήταν από τις λίγες φορές που οι Περιστεριώτες δεν έφτιαξαν «καθαρή» ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ.

Η Λαμία συνέχισε να ελέγχει το ματς, παρότι ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 72΄ επιβραβεύτηκε για την ανωτερότητά της με το γκολ του Τουράμ, ο οποίος πέρασε και τον Ρισβάνη και νίκησε τον Μέγερι (1-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λαμία με σωστή άμυνα δεν κινδύνευσε μετά το γκολ που πέτυχε, ωστόσο, από μία στημένη φάση ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση στο 84΄ με την κεφαλιά του Βέλλιου μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Ούμπιδες.

Ατρόμητος – Λαμία 1-1 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 72′ Τουράμ (Λαμία), 84′ Βέλλιος (Ατρόμητος)

 

 

Κίτρινες κάρτες: Κιβρακίδης – Βάντερσον, Ασίγκμπα

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (64′ Ούμπιδες), Μανούσος, Ρόσα (55′ Ανδρούτσος), Ουγκράι (75′ Γιακουμάκης), Βέλλιος.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης (81′ Βύντρα), Ασίγκμπα, Τουράμ, Τιρόνε (65′ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Σκόνδρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης