Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 της ΑΕΛ στο Περιστέρι, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Super League. Οι νικητές με αυτογκόλ του Μπέρτου (9’) και γκολ του Μανούσου (52’) και του Ανδρούτσου (74’) σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν ανώτερη των «βυσσινί» κι έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που τη φέρνουν επικεφαλής στην κατάταξη με ένα βαθμό διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν κατά κράτος απέναντι στο θεσσαλικό συγκρότημα, που είχε μόλις μια ευκαιρία στο 40΄ (σουτ Μιλοσάβλιεβιτς), αλλά το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Μπέρτου στο 9ο λεπτό, όταν ο Ντε Πο σέντραρε από δεξιά και ο αμυντικός της ΑΕΛ «εκτέλεσε» τον Ναγκί, με προβολή.

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε μαζεμένες τρεις αλλαγές, αλλά ακόμη κι έτσι η εικόνα της ομάδας του δεν βελτιώθηκε. Αντίθετα, ο Ατρόμητος συνέχισε να είναι «αφεντικό» και με τους Μανούσο στο 52ο κι Ανδρούτσο στο 73ο λεπτό έφτασε σε άλλα δύο γκολ, δίνοντας εύρος στη νίκη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – ΑΕΛ 3-0 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 9′ αυτ. Μπέρτος, 52′ Μανούσος, 74′ Ανδρούτσος

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Νάτσος

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο (83′ Κιβρακίδης), Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς (83′ Μάντσον), Ραμπέγιο (77′ Νταβιώτης), Ντε Πο, Ενσικουλού (55′ Ανδρούτσος), Μανούσος (76′ Βέλλιος).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Ναγκί, Ηλιάδης (46′ Μπούστος), Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (82′ Μάρκοβιτς), Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Μούζεκ (46′ Φιλίπ), Τόρζε, Μπέρτος, Βινίσιους (46′ Παπάζογλου), Ασούμπρε (71′ Πινάκας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης