Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 17’ με τον Δημούτσο, ενώ ο Ατρόμητος που στο 63’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κεϊτά, πήρε τη νίκη με γκολ των Λαζαρίδη (68’) και Λε Ταλέκ (88’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο «ζεστοί» στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν την εστία του Μπαντή. Στο 11’ ο Παπαδόπουλος και στο 14’ ο Μπρίτο προσπάθησαν να σκοράρουν χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ αντίθετα ο Αστέρας σκόραρε στην πρώτη καλή του στιγμή. Στο 17’ ο Μπερτόλιο σέντραρε από τα αριστερά και ο Δημούτσος με πλασέ σκόραρε.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι δύο ομάδες δημιούργησαν από μία ακόμα φάση, χωρίς όμως να βάλουν δύσκολα στους δύο τερματοφύλακες.

Στο 63’ ο Κεϊτά αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Δημούτσο και άφησε τον Ατρόμητο με 10 παίκτες, ωστόσο η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε λεπτά μετά ο Ούμπιδες εκτέλεσε κόρνερ και ο Λαζαρίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 1-1. Οι γηπεδούχοι στο 87′ ολοκλήρωσαν την ανατροπή και πάλι από στημένη φάση. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Λε Ταλέκ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-1 (Novasports 2)

Γκολ: 68’ Λαζαρίδης, 88′ Λε Ταλέκ – 17’ Δημούτσος

Κίτρινες κάρτες:
Κεϊτά – Δημούτσος, Τσάβες, Κουρμπέλης, Μπερτόλιο, Νίκο Φερνάντες, Σανκαρέ

Κόκκινες κάρτες:
63’ Κεϊτά

Ατρόμητος:
Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιντες, Μπρίτο, Σουμπίνιο (73′ Ουσέρο), Στόιτσεφ (46′ Ματέι), Παπαδόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης:
Μπαντής, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Κουρμπέλης (77′ Στανισάβλιεβιτς), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (69′ Νίκο Φερνάντες), Μπερτόλιο, Μάσα, Τσάβες (55′ Ιωαννίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης