Ο Νταμίρ Κάναντι θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Ατρόμητου και τη νέα σεζόν, καθώς οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν ότι ο Αυστριακός υπέγραψε νέα συμφωνία μέχρι το 2019.

Η ανακοίνωση:

«Ο Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο και τη νέα χρονιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ένα ακόμα χρόνο με τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι.

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας τη φετινή χρονιά και η εμφανής αγάπη του κόσμου της ομάδας μας στο πρόσωπο του Αυστριακού τεχνικού, οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Κάναντι με στόχο την σταθεροποίηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο.

Ο Νταμίρ Κάναντι ήρθε στην ομάδα μας στα τέλη Ιουλίου και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο με αρκετούς νέους παίκτες που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφεραν την επίτευξη της επιστροφής του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανανέωση συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο ανακοινώνεται και με τον άμεσο συνεργάτη του προπονητής μας, Έρικ Οριέ. Ο κ. Οριέ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος μαζί με τον Νταμίρ Κάναντι, όπου και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης