Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Μουνίθ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο. Ο 28χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε την περσινή σεζόν 32 συμμετοχές, σκοράροντας πέντε τέρματα και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Χουάν Μουνίθ με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Ισπανός επιθετικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας για 3 έτη (2023) και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14.

Ο Μουνίθ γεννήθηκε στο Χιχόν της Ισπανίας στις 14.03.1992. Πρόκειται για ένα αριστεροπόδαρο επιθετικό χαφ με πολύ καλή τεχνική και έφεση στη δημιουργία παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο εύκολα τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και ως εξτρέμ στις δυο πλευρές.

Ο Χουάν Μουνίθ είναι γνώριμος στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την περσινή χρονιά όπου αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο πετυχαίνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ. Ο Ισπανός πριν έλθει στην Ελλάδα είχε αγωνιστεί στην πατρίδα του στις Σπόρτινγκ Χιχόν, Μιράνδες, Ταραγόνα και Λούγκο με συμμετοχές και στην La Liga της Ισπανίας ενώ έχει και 10 συμμετοχές με τις Κ19 και Κ17 Εθνικές ομάδες της χώρας του.

Ο Χουάν Μουνίθ βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών. Το πρωί προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τον κ. Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ισπανός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην Ελλάδα και θα κάνω ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου φορώντας τη φανέλα του Ατρομήτου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Γνωρίζω ότι τόσο ο κ. Αγγελόπουλος όσο και ο κ. Κάναντι είχαν πολλές προτάσεις αλλά όπως μου αποκάλυψε ο κόουτς, ήμουν μια από τις βασικές του επιλογές και με τις εμφανίσεις μου στους αγωνιστικούς χώρου θα τον δικαιώσω. Τέλος θα δώσω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου για να επιστρέψει η ομάδα στην Ευρώπη και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης