Ο Βόλος και ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 στο πρώτο ματς για τη νέα σεζόν στη Super League.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες, με προβολή στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τον έναν βαθμό στον Αστέρα Τρίπολης, στο Πανθεσσαλικό, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 3-3, στην πρεμιέρα της Super League με τον Βόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 28΄ με τον Ασιέρ Μπενίτο, η ομάδα της Μαγνησίας απάντησε με τρία γκολ, από τους Τομ Φαν Βεερτ (33΄), Πάολο Φερνάντες (56΄) και Μίλος Ντέλετις (65΄).

Ο Αστέρας μείωσε στο 68΄ με τον Λέο Τιλίκα και εκεί που όλα έδειχναν πως η επιστροφή στην Τρίπολη θα ήταν άνευ βαθμού για τους φιλοξενούμενους, ο Αργεντινός επιθετικός… μίλησε την κρίσιμη στιγμή.  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ο Αστέρας ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη. Στο 8 ο Μπενίτο βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Δέκα λεπτά μετά ο Ριέρα επιχείρησε ένα σουτ από κοντά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κλέιμαν.

Τελικά οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 27’. Ο Μπενίτο βγήκε στα πλάγια και «κρέμασε» τον Κλέιμαν, ενώ το γκολ μέτρησε μετά από τη χρήση του VAR, καθώς υπήρξε υποψία οφσάιντ του σκόρερ.

Ο Βόλος αντέδρασε άμεσα. Έξι λεπτά αργότερα ο Φαν Βέερτ από κοντά νίκησε τον Παπαδόπουλο και ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Τρίπολης απείλησε πάλι πρώτη. Στο 51’ ο Άλβαρες έκανε την σέντρα στον Καρμόνα, αλλά εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά ο Βόλος βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί, όταν ο Πάολο Φερνάντες στο 56’ σκόραρε ένα όμορφο γκολ,  με πλασέ στην κίνηση από το ημικύκλιο της περιοχής. Η ομάδα του Οσβάλντο Τανσό πήρε μέτρα στο γήπεδο, και στο 65’ έκανε το 3-1 με εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Πάολο Φερνάντες και Ντέλετιτς συνδυάστηκαν και ο τελευταίος με πολύ όμορφο σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Ο Αστέρας μείωσε στο 68’ όταν ο Άλβαρες έκανε μια ωραία σέντρα στον Τιλίκα, με τον Βραζιλιάνο να μειώνει σε 3-2 με κεφαλιά.

Ο ρυθμός στη συνέχεια ανέβηκε και τελικά ο Μπαραλες στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 3-3 (Cosmote Sport 1)

Γκολ: 27′ Μπενίτο (Αστέρας Τρίπολης), 33′ Φαν Βέερτ (Βόλος), 56′ Πάολο Φερνάντες (Βόλος), 66′ Ντέλετιτς (Βόλος), 68′ Τιλίκα (Αστέρας Τρίπολης), 90’+8 Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης)

 

 

 

 

 

 

18′ Δοκάρι ο Ριέρα

 

Κίτρινες κάρτες: Ματίγια, Σιέλης, Εσκοβάλ, Κλέιμαν – Γκαρντάφσκι, Μπερτόγλιο, Μουνάφο

Κόκκινες κάρτες:

Βόλος (Οσβάλντ Τανσό): Κλέιμαν, Άλχο (82′ Τάχατος), Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια (57′ Ουεντραόγκο), Ντέλετιτς (82′ Ουές), Πάολο Φερνάντες (88′ Τσέλιος), Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες, Μουνάφο (71′ Σονί), Στάνκο, Γκαρντάφσκι (61′ Σίτο – 78′ Ρούμπεν Γκαρσία), Μπερτόγλιο, Ριέρα (46′ Τιλίκα), Μπενίτο (61′ Μπαράλες).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης