Στις νίκες επέστρεψε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς έστω και με το ισχνό 1-0, πήρε το τρίποντο απέναντι στον Πλατανιά, για την 22η αγωνιστική της Super League. Το γκολ που έκρινε το ματς το σημείωσε ο Ιγκλέσιας στο 60ο λεπτό.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στη φάση του γκολ ο Σανκαρέ, που συμμετείχε σε αυτήν, βρισκόταν σε θέση οφ σάιντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Αστέρας ήταν πιο κινητικός στο πρώτο μέρος, αλλά καθόλου ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με κάποια σουτ να απειλήσουν την εστία του Ολιμπά, χωρίς, όμως, κάποια από αυτά να βρει στόχο.

Οι Κρητικοί με σωστή αμυντική τακτική έκλεισαν τους διαδρόμους προς την περιοχή τους κι από κει και πέρα επιδίωξαν με αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Σε μία από αυτές, μάλιστα, στο 43΄ «άγγιξαν» το γκολ με την κεφαλιά του Ιτούα να περνάει ελάχιστα άουτ, μετά τη λάθος συνεννόηση των Κοσίσκι-Σανκαρέ.

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, απείλησαν στο 47΄ με την κεφαλιά του Μπαράλες και στο 60΄ πήραν το προβάδισμα.

Από την λανθασμένη αντίδραση του Ολιμπά στο μακρινό φάουλ του Μάσα, η μπάλα στρώθηκε στον Ιγκλέσιας, ο οποίος σχεδόν πάνω στη γραμμή απλά την έσπρωξε στα δίχτυα (1-0).

Στην μοναδική επικίνδυνη φάση του Πλατανιά στο β΄ ημίχρονο, ο Κοσίσκι απέκρουσε δύσκολα το απευθείας φάουλ του Τόρες στο 68΄.

Aξίζει να σημειωθεί ότι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Σανκαρέ στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» κι έτσι ο Αστέρας πήρε τη νίκη με σκορ 1-0.

Κίτρινες: Γκοϊαν, Κοσίτσκι, Τσοκάνης, Μάρα – Τετέ

Άστερας Τρίπολης (Στ.Βεργέτης):
Κοσίσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊαν, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μάσα, Μπαράλες (89΄ Ζησόπουλος), Ρόλε (58΄ Πάρα), Γιαννιώτας (77΄ Τορμένα)

Πλατανιάς (Γ.Χριστόπουλος):
Ολιμπά, Ζαραδούκας (75΄ Μιλούνοβιτς), Μαχλελής (67΄ Τετέ), Ιτούα, Κουλιμπαλί, Μενδρινός, Δημήτρης, Μαχαμάτ, Τόρες, Κάσιο (56΄ Τσουράκης), Αγκιλέρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης