Πρόταση για εκλογή προέδρου στη Super League μετά την ολοκλήρωση του εφετινού πρωταθλήματος έκανε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, με επιστολή του προς το συνεταιρισμό.

Ο ισχυρός άνδρας των Αρκάδων προτείνει, εν όψει του αυριανού Διοικητικού Συμβουλίου, να παραμείνει ως τη λήξη της σεζόν μεταβικός πρόεδρος ο Χρήστος Δάρρας, καθιστώντας σαφές ότι αν η πρόταση δεν γίνει αποδεκτή, η πελοποννησιακή ΠΑΕ θα απέχει από τη διαδικασία της εκλογής νέου προέδρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά την παραίτηση του κ. Μπαταγιάννη από τη θέση του Προέδρου της Super League, προτείνουμε η εκλογή του νέου Προέδρου να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Για το διάστημα μέχρι τότε (περίπου 20-25 ημέρες), μπορούμε να ενισχύσουμε τον αναπληρωτή πρόεδρο της S.L. με απόφασή μας στο Δ.Σ. της 16-04-2019 και να εκλέξουμε δύο (2) ακόμη μέλη με αρμοδιότητα να χειριστούν τα θέματα που θα προκύψουν μέχρι τότε ως άτυπη Τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή» αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην επιστολή του Μποροβήλουο ο οποίος συνέχισε αναφέροντας:

«Με τον τρόπο αυτό, αφενός θα προστατέψουμε το κύρος του Συνεταιρισμού και αφετέρου θα ολοκληρωθεί ομαλώς το τρέχον Πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα το όποιο ζήτημα προκύψει στο διάστημα μέχρι την επιλογή του νέου Προέδρου θα το αντιμετωπίσει η Τριμελής Επιτροπή που θα εκλεγεί (αναπληρωτής Πρόεδρος +2 ακόμα μέλη). Σε περίπτωση που η παραπάνω πρότασή μας δε γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ. η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα απέχει της διαδικασίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης