Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι «πράσινοι» πήραν πολύ σημαντική νίκη με 3-2 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, σε ένα παιχνίδι με τεταμένη ατμόσφαιρα και επεισόδια στο τέλος και ανέβηκε στους 52 βαθμούς, έξι λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που επιβλήθηκε με 3-0 του Εργοτέλη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «πράσινοι» στρέφουν πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην «Λεωφόρο», ενώ οι Πειραιώτες έχουν πρώτα την πρώτη μάχη με την Ντνίπρο για τους «32» του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, η… κατρακύλα του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στο Περιστέρι, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» δέχθηκε βαριά ήττα με σκορ 4-0!

Το Σάββατο στο ντέρμπι με… άρωμα πλέι οφ ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, ενώ την Κυριακή η Βέροια πήρε σημαντική νίκη με το ίδιο σκορ μέσα στην Βοιωτία επί του Λεβαδειακού.

Τα Γιάννενα έχασαν από τον Πανιώνιο στους «Ζωσιμάδες» με 3-1, ενώ η Κέρκυρα στην έδρα της ξεπέρασε το εμπόδιο της Καλλονής με σκορ 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το ματς Ξάνθη – Πλατανιάς.

Το παιχνίδι Πανθρακικός-Νίκη Βόλου δεν ορίστηκε και καταχωρήθηκε με σκορ 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 1-3
Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-3
ΑΟΚ-Καλλονή 2-0
Λεβαδειακός-Βέροια 0-2
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 4-0

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

19:30 Ξάνθη-Πλατανιάς (Novasports 1)

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης