Στο «Θ. Κολοκοτρώνης» πέφτει τη Δευτέρα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης στις 19:00 (Novasports Prime).

Oι Πειραιώτες, μετά τη δύσκολη επικράτηση επί του Απόλλωνα Λεμεσού στα πέναλτι και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, έχουν στρέψει την προσοχή τους στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, αναζητώντας στην Αρκαδία το τρίποντο, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι στην πρεμιέρα είχαν επιβληθεί με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα παραταχθούν στην Τρίπολη, με το τελευταίο τους μεταγραφικό απόκτημα, τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό, Χουάνγκ Ουί Τζο να βρίσκεται στην αποστολή τους.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Παπασταθόπουλος (τραυματίας), Βρσάλικο (τραυματίας), Λέιντνερ (πρόβλημα με το διαβατήριό του), Αγκιμπού Καμαρά (χωρίς να είναι τραυματίας όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ), Αμπουμπακάρ Καμαρά (τραυματίας) και Μαντί Καμαρά (υπό παραχώρηση). 

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Ραντζέλοβιτς, Ροντρίγκες, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα οι Αρκάδες, οι οποίοι στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το… χορταστικό 3-3 με τον Βόλο, σώζοντας μάλιστα τον βαθμό στις καθυστερήσεις, είναι αποφασισμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωταθλητές.

Στην αποστολή του Αστέρα βρίσκονται είναι ο Έρβιν Τζουκάνοβιτς, καθώς επίσης και ο Χουλιάν Μπαρτόλο αμφότεροι για πρώτη φορά.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Σίτο, Βαλιέντε που έχουν προβλήματα τραυματισμών, οι Κανελλόπουλος, Σανταφέ, Καπίγια, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά για διαφορετικούς λόγους, οι νεοφερμένοι Ντομίνγκεθ, Καφί και ο Σονί που βρίσκεται στην Τουρκία για να τελειώσει τη μεταγραφή του στη Χατάισπορ.

Η αποστολή του Αστέρα: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρνταφσκι, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Μπενίτο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία  1-1

ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος 0-1

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Παναιτωλικός – Άρης 3-1

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

19:00 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός  Novasports Prime

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης