Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε την πολύ καλή παρουσία του στη Super League, καθώς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, επικράτησε άνετα της Βέροιας με 2-0, προσπερνώντας την «βασίλισσα του βορρά» στην βαθμολογία. Τα τέρματα των Αρκάδων, πέτυχαν οι Μάσα (36`) και Μπαράλες (38`).

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις στο 3ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε το σουτ του Φερνάντες από καλή θέση. Η επόμενη καλή φάση, σημειώθηκε στο 20ο λεπτό, όταν ο Καλτσάς σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Κοσίτσκι απέκρουσε σε κόρνερ.

Τελικά, η ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων, «καρποφόρησε» στο 36ο λεπτό, όταν ο Κουρμπέλης βρήκε μέσα στην περιοχή της Βέροιας, τον Μάσα, ο οποίος στόπαρε και «εκτέλεσε» τον Kαντιμοίρη, δίνοντας προβάδισμα στον Αστέρα.

Δύο λεπτά αργότερα κι ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν συνέλθει απ το «σοκ», η ομάδα της Τρίπολης «σφράγισε» το «τρίποντο», με καρφωτή κεφαλιά του Μπαράλες, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καντιμοίρη, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στο βάθος της εστίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους γηπεδούχους να διατηρούν με χαρακτηριστική άνεση το ασφαλές προβάδισμα και τους φιλοξενούμενους, να μην μπορούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις ευκαιρίας.

Η πρώτη αξιόλογη φάση, σημειώθηκε στο 66′ όταν ο Γκοϊάν έπιασε δυνατή κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Βέροιας, στέλνοντας την μπάλα πάνω απ` την εστία του Καντιμοίρη.

Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ, αλλά ο Κοσίτσκι απέκρουσε το φάουλ του Μπαργκάν, ενώ στο 78′ ο Οστοϊτς προσπάθησε ανεπιτυχώς να μειώσει για την Βέροια. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, σημειώθηκε στο 81ο λεπτό, όταν ο Μάσα σούταρε δυνατά, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη.

Κίτρινες: Λούϊ – Ραούλ Μπράβο, Καλτσάς, Βέρτζος

Aστέρας (Στάϊκος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Τιέ, Κουρμπέλης (62` Μουνάφο), Γιαννιώτας, Πάρα (26` Μπαράλες), Φερνάντες (86`Μουκάμ), Μάσα.

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο):
Καντιμοίρης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Όστοϊτς, Βάσκες, Μπατιόν, Καλτσάς (60` Εσπάρθα), Κάμπορα (60` Βούκιτς), Ντουμίτρου (68` Μπαργκάν), Μπεν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης