Ψάχνουν λύσεις στη Super League

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014, 09:54
Ψάχνουν λύσεις στη Super League
Λύσεις σε βασικά ζητήματα προκειμένου να συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα αναζητηθούν στο κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο που θα διεξαχθεί σήμερα στα γραφεία της Super League.

Το βασικότερο θέμα προς συζήτηση είναι η αντικατάσταση του προέδρου Δημήτρη Αγραφιώτη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υπέβαλε την παραίτησή του. Βασικός υποψήφιος για την ανάληψη των καθηκόντων είναι ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ωστόσο η υποψηφιότητα δεν αναμένεται να υποστηριχθεί από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Νίκη Βόλου. Υποψήφιος είναι και ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να εκλεγεί.

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αναζητείται συμβιβαστική λύση με την ΕΠΟ. Παράλληλα, θα γίνει αναζήτηση ημερομηνιών που θα διεξαχθούν οι χαμένες αγωνιστικές. Ήδη εκκρεμεί η 6η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου του Κ. Κατσούλη στην Κρήτη.

Ένα πιθανό σενάριο είναι να διεξαχθεί η 12η αγωνιστική το σαββατοκύριακο που ακολουθεί (29-30/11) και η 11η να μεταφερθεί ανάμεσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Τέλος, στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας θα συζητηθεί και το θέμα των προσφυγών των ΟΦΗ και Πανιωνίου στα πολιτικά δικαστήρια.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014, 09:58