Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League και έφτασε τους Αρκάδες στην τέταρτη θέση με 41 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε ο Βιγιαφάνες στο 25’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Άλβες με πέναλτι στο 64’.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός, που έπαιξε κατά περιόδους καλό ποδόσφαιρο, έδειξε ότι θέλει περισσότερο τη νίκη και τελικά κατάφερε να την πάρει. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους στο 25’. Ο Μαρτίνες έδωσε την μπαλιά στον Βιγιαφάνες, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Κοσίτσκι και πλάσαρε σωστά, γράφοντας το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας δεν κατάφερε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να σκοράρει για δεύτερη φορά και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο 63’ ο Μαρτίνες μπήκε στην περιοχή και ανετράπη από τον Κουρμπέλη, με αποτέλεσμα να κερδίσει πέναλτι. Ο Άλβες που πήρε λίγα μέτρα φόρα σημάδεψε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 2-0 (Novasports 3)

Γκολ: 25′ Βιγιαφάνες, 64′ πεν. Άλβες

Κίτρινες κάρτες:
Μαλεζάς, Κάπελ, Ετζενγκέλε, Κουτρομάνος – Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσουκάνης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μπαντιμπανγκά, Λούι, Πάρα

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Χάβος):
Στεφανάκος, Ετζενγκέλε, Μαλεζάς, Κουτρομάνος, Κέβιν, Μπεχαράνο, Κάπελ (88′ Μύγας), Γοδόι, Βιγιαφάνες, Μαρτίνες (90′ Θεοδωρίδης), Άλβες (78′ Μορένο).

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης):
Κοσίτσκι, Σανκαρέ, Γκόιαν, Τσοκάνης, Κουρμπέλης (66′ Φερνάντες), Λούι, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μάσα (81′ Πάρα), Γιαννιώτας (46′ Μπαντιμπανγκά), Μπαράλες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης