Του Ανδρέα Αθανασούλη

Ο Παναγιώτης Τζίμας κατάφερε να νικήσει τον Βάτερμαν στο 15ο λεπτό και να γράψει την ιστορία του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι Αρκάδες πήραν την σπουδαία νίκη… εξάδας με 1-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός από την Πρέβεζα θα θυμάται για πάντα το ματς του «Γεντί Κουλέ» καθώς πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ. Ο Τζίμας που αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της ομάδας της Τρίπολης είχε πρωτοεμφανιστεί τη σεζόν 2018-19 παίρνοντας 4 λεπτά συμμετοχής στο νικηφόρο 3-0 επί του Πανιώνιου για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League.

Πέρσι μέτρησε πέντε παρουσίες, όλες στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος, ενώ φέτος αρχίζει να έχει πιο ενεργό ρόλο στους Αρκάδες. Μέχρι σήμερα είχε παίξει μόνο στα ματς με ΠΑΟΚ (ήττα 2-0 στην Τούμπα) και Ολυμπιακό (ήττα 4-0 στην Τρίπολη), έχοντας συνολικά 25 λεπτά, ενώ έπαιξε βασικός στην ήττα από τον Άρη με 2-0 για το Κύπελλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ματς με τον ΟΦΗ που κατάφερε να χαρίσει το «τρίποντο» στους Αρκάδες ξεκίνησε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα σε ματς πρωταθλήματος, αντικαταστάθηκε στο 57’ από τον Ριέρα, ωστόσο ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές του, δείχνοντας στον Ράσταβατς πως μπορεί να προσφέρει λύσεις.

Ο Τζίμας από τα πρώτα του λεπτά στα επαγγελματικά γήπεδα έχει δείξει ότι διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, βλέπει γήπεδο, έχει την δύναμη και την ταχύτητα αποφάσεων και εκτέλεσης, ενώ διαθέτει και τον απαιτούμενο ποδοσφαιρικό «τσαμπουκά». Από την στιγμή που άνοιξε λογαριασμό το μέλλον του ανήκει και πλέον μένει να φανεί ο τρόπος που θα τον αξιοποιήσει ο Μίλαν Ράσταβατς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης