Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να επιστρέψει το Σάββατο στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Super League

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, επιβλήθηκε με 2-0 του Πανιωνίου στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ο αγωνιστικός χώρος του οποίου ήταν σε κακή κατάσταση, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Σανκαρέ, ενώ ο Μπαράλες στο 56’ έγραψε το τελικό σκορ.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε στην πρώτη καλή ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ, σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλευε πολύ τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις στο 3ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σανκαρέ πήδηξε πιο ψηλά από όλους, ο Γιαννακόπουλος δεν έκανε καλή έξοδο και με κεφαλιά ο αμυντικός των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε την επιθετική πρωτοβουλία και προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην αμυντική γραμμή του Πανιωνίου, ο οποίος προσπαθούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις ν’ απειλήσει τους γηπεδούχους.

Στο 25′ ο «ιστορικός» απείλησε τους Αρκάδες, όταν μετά την συρτή εκτέλεση φάουλ και την αδυναμία του πεσμένου Γκοϊάν να διώξει μακριά -λόγω και του βαρύ αγωνιστικού χώρου- η μπάλα έφτασε στον Ρισβάνη ο οποίος σούταρε από κοντά, αλλά σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στην επανάληψη, το σκηνικό επαναλήφθηκε με τον Αστέρα να έχει την υπεροχή και να φθάνει σ’ ένα ακόμη γρήγορο γκολ.

Συγκεκριμένα στο 56′ ο Μουνάφο έβγαλε κάθετη πάσα στον Μπαράλες, ο οποίος με ωραίο ψιλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Γιαννακόπουλο και έγραψε το 2-0. Από εκεί και πέρα λίγες φάσεις δημιουργήθηκαν μπροστά στις δύο εστίες με τους παίκτες να παλεύουν έως το τελευταίο σφύριγμα με τη λάσπη στο γήπεδο.

Κίτρινες: Γκοϊάν – Ρισβάνης, Πάνος

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Γιαννιώτας (80′ Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε (68′ Τορμένα), Μάσα (46′ Πάρα).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης (76′ Οικονόμου), Παντίδος, Πάνος, Κολοβός (59′ Καθάριος), Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ (52′ Μασούρας), Φούντας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης