Τους ανθρώπους που διαχειρίζονται το VAR κατηγόρησε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio Arcadia.

«Το πρόβλημα με το VAR δεν είναι η συσκευή αλλά ο έμψυχος παράγοντας. Οι άνθρωποι που καλούνται να το διαχειριστούν και να πάρουν αποφάσεις με τη βοήθεια του VAR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διότι, είναι σαν να διαθέτουμε ένα τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να μας κάνει ταξίδια γρήγορα και ασφαλή, αυτός όμως ο οποίος καλείται να το οδηγήσει, έχει θέματα, για να μην χρησιμοποιήσω καμιά πιο βαριά έκφραση», υπογράμμισε ο έμπειρος παράγοντας και πρώτην διαιτητής.

Για να συμπληρώσει: «Τελικά, όχι μόνο το αυτοκίνητο δεν μας εξυπηρετεί σε τίποτα αλλά βγαίνει κι εκτός δρόμου. Θέλω να πω ότι η χρήση του VAR δημιουργεί προβλήματα, κάτι που είχα επισημάνει πριν ακόμα ξεκινήσει να χρησιμοποιείται το VAR.

Η χρήση του δεν πρέπει να γίνεται αλόγιστα και να μετατρέπει το όμορφο άθλημα του ποδοσφαίρου σε τηλεοπτικό προϊόν στο γήπεδο. Οι αποφάσεις πρέπει να είναι γρήγορες και σε λίγες περιπτώσεις. Το VAR είναι ένα εργαλείο που μπήκε να βοηθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η χρήση να είναι σωστή, ειδάλλως είναι κάτι που αποδομεί την ομορφιά του ποδόσφαιρο».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης