Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση με τους Έλληνες διαιτητές και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis.

«Νομίζω ότι λόγω της σοβαρότητας του θέματος θα είναι παρών και ο κ. Γραμμένος. Η συνάντηση πρέπει να γίνει το συντομότερο για να διεξαχθεί η αγωνιστική του σαββατοκύριακου. Όλοι ξέρουμε τι θέλουν οι διαιτητές, αλλά στο έγγραφό τους δεν αναγράφονται συγκεκριμένα αιτήματα», δήλωσε αναφερόμενος στη συνάντηση αντιπροσωπείας της Λίγκας με την ΕΠΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αντιμετωπίζουν (οι διαιτητές) κάποια προβλήματα, που, όμως, δεν λύνονται σε μία νύχτα. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και σε τι χρόνους. Θα ζητήσουμε από τους διαιτητές μία κατανόηση και να καταλάβουν ότι απαιτείται χρόνος. Δεν μπορούν όλα να λυθούν παραμονή Πρωτοχρονιάς», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το τι θα συμβεί αν οι Έλληνες διαιτητές εμμείνουν στην απόφασή τους για αποχή, υπογράμμισε: «Εννοείται ότι εφόσον οδηγηθούμε σε αδιέξοδο, κάτι που απεύχομαι, είμαστε υποχρεωμένοι από τις βαριές ρήτρες στις τηλεοπτικές συμβάσεις, που θα βγάλουν εκτός προϋπολογισμού όλες τις ομάδες και το αγωνιστικό πρόγραμμα, γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες, να ψάξουμε άλλους τρόπους. Εκτιμώ πως θα γίνει κανονικά η αγωνιστική το σαββατοκύριακο, αλλά αυτή είναι δική μου εκτίμηση».

Όσο για την απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην παραβρεθεί στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας, ο παράγοντας της αρκαδικής ομάδας σχολίασε ότι «πρέπει να ερωτηθεί ο Ολυμπιακός γιατί απουσίαζε, το ζήτημα είναι σοβαρό και πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης