Παρά τις πολλές απουσίες με τις οποίες παρατάχθηκε στα «Πηγάδια» ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε όρθιος απέναντι στην Skoda Ξάνθη, με το τέλος του ματς να βρίσκει ισόπαλες τις δύο ομάδες χωρίς σκορ (0-0).

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι από το 71΄ οι Αρκάδες έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκοιάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως οι Ακρίτες είχαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν από την άσπρη βούλα, ωστόσο ο Κλέιτον έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

OI KAΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Ακρίτες πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας γκολ μάλιστα στο 9′ με τον Ράνο, ο οποίος ωστόσο υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Πάντως όπως έδειξε το τηλεοπτικό ριπλέι, πάντως, η μπάλα έφτασε στην κατοχή του από τον Τριάδη που δεν ήταν εκτεθειμένος και όταν πήρε τη μπάλα φάνηκε να είναι στην ίδια ευθεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το «πάνω χέρι» και έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να προηγηθούν στο 32ο λεπτό.

Ο Αλόκο ανέτρεψε τον Μπέλιτς στην περιοχή και ο Παππάς υπέδειξε αμέσως το πέναλτι. Ο Κλέιτον ανέλαβε να το εκτελέσει, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ στο 37′ με τον Ρόλε να μη μπορεί να σκοράρει από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, ενώ ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Πάρα πλάσαρε τον Κυριακίδη, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 71ο λεπτό, όμως, άλλαξαν οι ισορροπίες του ματς, καθώς ο Γκοιάν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε, εντούτοις παρά την αριθμητική της υπεροχή η Ξάνθη δεν κατάφερε να σκοράρει και το 0-0 έμεινε έως το τέλος.

Κίτρινες
: Κλέιτον – Αλόκο, Φακούντο Πάρα, Γκοιάν, Γιαννιώτας, Λούι, Ρόλε, Φερνάντες

Κόκκινες: 71′ Γκοιάν (δεύτερη κίτρινη)

Ξάνθη (Λουτσέσκου)
: Κυριακίδης, Μπέρτος, Τριάδης, Γουάλας, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (76΄ Βασιλακάκης), Κλέιτον, Γούτας, Μπέλιτς (70΄ Καπετάνος), Ράνος (67΄ Βάλτερ)

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης):
Θεοδωρόπουλος, Μουνάφο (69΄ Φερνάντες), Αλόκο, Μάσα, Ρόλε, Τσοκάνης, Λομπάτο (65΄ Γιαννιώτας), Φακούντο Πάρα (74΄ Ζησόπουλος), Λούι, Γκοιάν, Ιγκλέσιας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης