Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε στο στάδιο «Ζωσιμάδες» το κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 28η αγωνιστική της Super League. Ένα αποτέλεσμα που, σε συνδυασμό με τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (3-1), είναι άσχημο και για τις δύο ομάδες, καθώς ο «Αγιαξ της Ηπείρου» βρίσκεται πια στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι Αρκάδες είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από την κρητική ομάδα και στο +2 από τη «διακεκαυμένη» ζώνη.

Ο ΠΑΣ είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Τσιλιανίδη, ο οποίος είδε στο 21΄ τον Νεόφυτο Μιχαήλ να αποκρούει με τα πόδια το σουτ του, ενώ στο 32΄ δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Το β΄ μέρος ξεκίνησε με μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους, καθώς στο 47΄ ο Κριζμάν μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το ριπλέι να δείχνει ότι ο Κροάτης καλυπτόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα λεπτό αργότερα, ο Νεόφυτος Μιχαήλ απέκρουσε με υπερένταση δυνατό σουτ του Ιγκλέσιας, ενώ στο 58΄ ήταν σειρά του Αθανασιάδη να σώσει την εστία του σε πλασέ του Μάνου. Ο τελευταίος είχε ακόμη μία καλή στιγμή στο 60΄, με γυριστό σουτ που και πάλι όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των Αρκάδων, για να ακολουθήσει σπουδαία ευκαιρία για τον Αστέρα στο 76΄, με τον αμαρκάριστο Ιγκλέσιας να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Νεόφυτο Μιχαήλ να διώχνει εντυπωσιακά.

Ένα λεπτό αργότερα, πάλι ο Μάνος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασιάδη. Στα τελευταία λεπτά η νευρικότητα κυριάρχησε, καθώς και τα νέα από το Ολυμπιακό Στάδιο δεν ήταν καλά, το 0-0 παρέμεινε και οι δύο ομάδες… μπλέκουν, με τον ΠΑΣ να κινδυνεύει άμεσα με απευθείας υποβιβασμό.

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 0-0 (Novasports 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Αλ. Μιχαήλ, Παμλίδης, Κάργας – Πασαλίδης, Ορτέγκα, Τριανταφυλλόπουλος

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΣ Γιάννινα: Ν. Μιχαήλ, Αλ. Μιχαήλ, Σκόνδρας, Κάργας, Μπουκουβάλας, Κάστρο (78′ Μπατίστ), Νικολιάς (61′ Παμλίδης), Πάντελιτς, Σεργκελασβίλι, Κριζμάν (74′ Αθανασιάδης), Μάνος.

Αστέρα Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαρτίνεθ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (88′ Βλάχος), Βαλιέντε, Μπελόκ (68′ Τασουλής), Μανιάς (30′ Αραβίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης