Στο… στείρο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Ήπειρο σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τον Αστέρα Τρίπολης στο 15ο λεπτό, όταν ο Μουνάφο πέρασε στον Μανιά, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή και αριστερά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο ΠΑΣ που πήρε την κατοχή, δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ στο 29ο λεπτό ο Αστέρας είχε μία δεύτερη ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά το δυνατό σουτ του Γιαννούλη έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο.

Με την έναρξη του β΄ μέρους, ΠΑΣ και Αστέρας δυσκολεύονταν αισθητά να πατήσουν περιοχή. Ο Αστέρας απείλησε στο 61ο λεπτό, με σουτ του Τσιλιανίδη έξω από την περιοχή που έδιωξε με το ένα χέρι ο Γιαννίκογλου, ενώ η μπάλα κατευθυνόταν άουτ.

Μετά το 84ο λεπτό, ο ΠΑΣ είχε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Κόντε απέφυγε τον Γιαννούλη, σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα, ο Κόντε έκανε την κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η κεφαλιά του Σελίν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννίκογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (Novasports 2)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Μπέριος – Πασαλίδης, Γκοντό, Ιγκόρ

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62′ Τζημόπουλος), Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (78′ Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (46′ Βιδάλ), Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κόντε.

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης):
Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Ισνάλντο (64′ Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (89′ Σελίν), Μανιάς (85′ Γκοντό).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης