Εντυπωσιακός ο Αστέρας Τρίπολης, επιβλήθηκε 5-1 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό αγώνα, που έγινε στο γήπεδο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Γκόμες άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Τζίμας στο 10΄ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 54΄ από τον Αλί Μπάμπα, για να μειώσει στο 58΄ ο Μπεντινέλι. Ο Λουίς Φερνάντεθ στο 77΄ και ο Ρέτζις στο 85΄ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για τους Αρκάδες.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής (46΄ Παπαδόπουλος), Γκαρσία (67΄ Ρέτζις), Αλάγκμπε (67΄ Τασουλής), Πασαλίδης (46΄ Σουάρεθ), Ιγκλέσιας, Μπόρχα Φερνάντεθ (67΄ Βαλιέντε), Μπελόκ (67΄ Κανελλόπουλος), Τιλίκα (67΄ Σίτο), Γκόμες (47΄ Αλί Μπάμπα), Ορόσκο (67΄ Λουίς Φερνάντεθ), Τζίμας (67΄ Μπαράλες)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Τσαμπούρης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ρώσση, Σλίβκα, Πατράλης, Κολ, Μαρκ Φερνάντεθ, Μουνιέ, Ιωαννίδης. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι Ντάουντα, Βάρκας, Φατιόν, Τσιλούλης, Κραγιόπουλος, Ντομίνγκες, Μπεντινέλι, Χειρίτραντας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης