Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 4-1 του Παναρκαδικού σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Για τους νικητές σκόραραν οι Γογωνάς (7′ αυτογκόλ), Σκούρτης (13′ με κεφαλιά), Δημούτσος (44′ με σουτ) και Τορμένα (64′ με σουτ), ενώ για τον Παναρκαδικό μείωσε στο 21ο λεπτό ο Κότσιρας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο αγώνας είχε διάρκεια δύο 40λεπτα και ο Στάικος Βεργέτης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον Παναιτωλικό. Παράλληλα, χρησιμοποιήθηκαν οι Χάδιαρης, Συρεγγέλας και Ντε Μπλάσις από την Κ20.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λούι επέστρεψε σε αγωνιστική δράση καθώς έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά με τον Αστέρα ο νεοαποκτηθείς Ίγκορ.

Αστέρας: Μπαντής (48′ Θεοδωρόπουλος), Λούι (41′ Ίγκορ), Παντελιάδης, Αλόκο, Τορμένα, Ντουντού, Γουάτο (55′ Χάδιαρης), Μούκαμ (55′ Ντε Μπλάσις), Τσοκάνης, Δημούτσος, Σκούρτης (55′ Συρεγγέλας).

Παναρκαδικός:
Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Δήμος, Αρδάμης, Κότσιρας, Καδάς, Χρήστου, Τσόφλιος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μανέλης (55′ Μάνος), Πετρόπουλος, Μηλιώτης, Χατζόπουλος, Μπίσιας, Βελισσάρης, Σταθουλόπουλος, Αρώνης, Μέλλος, Σαλαπάτας (76′ Τσιακόπουλος), Γαρυφαλλόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης