Ο προπονητής της Μάιντς, Κάσπερ Χιούλμαντ, τόνισε ότι το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι εύκολο, ωστόσο επεσήμανε ότι έχει καλό προαίσθημα αναφορικά με την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Αρχικά ο προπονητής της Μάιντς, τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας, πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στον αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λίγη τύχη στο πρώτο ματς, αλλά το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να προκριθούμε, ήρθαμε για να κερδίσουμε. Περιμένω από τον Αστέρα να παίξει πιο επιθετικά, αλλά είμαστε κι εμείς πιο προετοιμασμένοι. Είχαμε μια επιπλέον εβδομάδα προπονήσεων. Και βέβαια, το 1-0 είναι πάντα καλύτερο από το 0-0».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους παίκτες του Αστέρα είπε: «Ο Ντε Μπλάσις είναι ένας καλός και έξυπνος ποδοσφαιριστής σε όποια θέση κι αν τον βάλεις. Αλλά όλη η ομάδα του Αστέρα είναι καλή τακτικά. Δεν είναι απλώς ένας δύσκολος αγώνας για την πρόκριση, ο Αστέρα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Μια καλή ομάδα».

Όταν ρωτήθηκε αν η Μάιντς υποτίμησε τον Αστέρα στο πρώτο ματς, απάντησε: «Όχι, αλλά εμείς δίνουμε προτεραιότητα στη δική μας ομάδα. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ματς, είχαμε προβλήματα. Πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τον αποκλεισμό της Μάιντς πριν από τρία χρόνια από μια ρουμάνικη ομάδα, την Μίντιας και για τον φοβάται μήπως μπορεί να συμβεί το ίδιο και κόντρα στον Αστέρα, ανέφερε: «Αυτό με τον Αστέρα είναι όντως ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά και η επιτυχία και η αποτυχία. Αλλά έχω καλό προαίσθημα για το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ρωτήθηκε αν θα αγωνιστεί ο Καπίνο και απάντησε: «Θα περιμένετε αύριο να το μάθετε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης