Στη μάχη του β΄ προκριματικού γύρου του Europa League ρίχνονται απόψε τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Αστέρας Τρίπολης.
Οι δύο ομάδες αρχίζουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια μακριά από τη βάση τους, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Περιστερίου αντιμετωπίζει στις 20:45 (epsilon tv) τη Ντινάμο Μπρεστ στη Λευκορωσία, ενώ οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν τη Χιμπέρνιαν στις 21:45 στη Σκωτία. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το ματς του Αστέρα δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.
Τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, στη μνήμη των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική.
Η ομάδα του Περιστερίου έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την ομάδα, που ο πλέον διάσημος δεν είναι κάποιος παίκτης της, αλλά ο πρόεδρός της.

Ο λόγος για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα προ ημερών στη Ντινάμο Μπρεστ.

Οι «κυανόλευκοι» είναι πιο έμπειροι σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα διεκδικήσουν ένα αποτέλεσμα που θα τους διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης.
Από την πλευρά του ο Αστέρας επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χιμπέρνιαν.

Στόχος στο παιχνίδι στο «Ίστερ Ρόουντ» για την ομάδα της Τρίπολης είναι να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης