Ακάθεκτος προχωράει στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ομάδα του Ράσταβατς πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, επικρατώντας με 1-0 του Βόλου, για την 21η αγωνιστική της Super League, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά από σήμερα τη θέση του στα πλέι-οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε στους Αρκάδες το πολύτιμο τρίποντο το πέτυχε στο 28ο λεπτό ο Φερνάντεθ με κεφαλιά.

 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, απείλησαν μόλις στο 2΄ με άστοχο σουτ του Φερνάντεθ και τελικά έφτασαν στο γκολ στο 28΄, με κεφαλιά του ίδιου παίκτη, μετά από σέντρα του Άλβαρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άνχελ Λόπεθ προσπάθησε να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας του με δύο αλλαγές πριν τελειώσει το ημίχρονο και είδε τον Δουβίκα να πλησιάζει την ισοφάριση στο 41΄, όταν ο νεαρός φορ ξεμαρκαρίστηκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή, αλλά αστόχησε στην τελική προσπάθεια.

Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μπαράλες να χάνει μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, καθώς αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς και προς το τέλος έδωσαν χώρους στον Βόλο, που όμως δεν μπόρεσε να τους αξιοποιήσει.

Οι φιλοξενούμενοι στο 83΄ πέτυχαν γκολ με τον Λεό Τιλίκα, το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ του Φερνάντεθ στο ξεκίνημα της φάσης, αλλά στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη με την οποία «σφραγίζουν» τη θέση στα πλέι-οφ και θα διεκδικήσουν μία θέση στην Ευρώπη.

Κίτρινες: Γκρίλο, Περέα – Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μπαράλες

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Σάντσες, Φεράρι, Γκρίλο (38΄ Μίλοκ), Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης (86΄ Κολόμπο), Μαρτίνες (75΄ Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο, Νίνης (39΄ Περέα)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία (90΄+ Κώτσιρας), Άλβαρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (67΄ Ιγκλέσιας), Φερνάντεθ (90΄ Πασαλίδης), Σίτο (68΄ Λεό Τιλίκα), Ρέτζις (80΄ Ριέρα), Μπαράλες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης