Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Παναιτωλικό, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 το Σάββατο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Oι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 26ο λεπτό με το τέρμα του Μπαράλες, ωστόσο οι Αγρινιώτες έφτασαν στην ισοφάριση στο 35ο λεπτό, με σκόρερ τον Μορένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο 25λεπτο, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να αποκτήσουν προβάδισμα με κεφαλιά του Μπαράλες, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μάσα.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ωστόσο δεν άργησε να έρθει. Στο 35′ και από μπαλιά του Μαρτίνες, ο Μορένο βρέθηκε απέναντι από τον Κοσίτσκι και δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Μάλιστα πριν κλείσει το ημίχρονο (43′), οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Βιγιαφάνες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο β’ ημίχρονο το ματς άνοιξε, ο ρυθμός έγινε ακόμη πιο γρήγορος, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για να σκοράρουν, με την μπάλα πάντως να μην τους κάνει το… χατήρι. 

Στο 66ο λεπτό ο Ρόλε κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ράφαελ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο Μάσα, ο οποίος επηρέαζε τη φάση υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν τους Αγρινιώτες για να πετύχουν το νικητήριο γκολ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 στις καθυστερήσεις, όταν ο Ρόλε είχε δοκάρι.

Κίτρινες: Μορένο, Βιγιαφάνες, Κόρμπος, Κουτρομάνος

Αστέρας Τρίπολης 
(Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ουσέρο, Μουνάφο (87′ Μούκαμ), Μάσα, Μπαράλες (79′ Μπακασέτας), Ρόλε, Γιαννιώτας (70′ Πάρα).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Μπεχαράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος (74′ Καλογέρης), Φωτάκης (87′ Κουτρομάνος), Μαρτίνες, Βιγιαφάνιες (75′ Κάπελ), Μορένο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης