Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στην εφετινή Super League είχε τη Δευτέρα στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, στον τελευταίο χρονικά αγώνα της 2ης αγωνιστικής, καθώς έμεινε στο… μηδέν (0-0) απέναντι στον Αστέρα, ο οποίος διαμαρτύρεται έντονα για το γκολ που του ακυρώθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, στο 63ο λεπτό οι Αρκάδες σκόραραν με τον Πίτσου, ωστόσο ο Καραντώνης «είδε» επιθετικό φάουλ του Μπενίτο στον Άβιλα, σε μία φάση που οι δύο παίκτες αλληλοκρατιούνται, πριν ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα δώσει την ασίστ με κεφαλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TO AKYΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Ντεμπούτο με τους «ερυθρόλευκους» έκανε ο Χουάνγκ Ουί Τζο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ντεμπούτο με τους «ερυθρόλευκους» έκανε ο Χουάνγκ Ουί Τζο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Oι Πειραιώτες, μετά τη σημερινή τους απώλεια έμειναν έτσι στο -2 από τους Παναθηναϊκό και  ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ στον αντίποδα οι Αρκάδες σήμερα κατέκτησαν τον δεύτερο βαθμό τους στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο 45λεπτο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν είχε πολλές φάσεις και δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, καλύτερη κυκλοφορία, αλλά επιθετικά ήταν… αόρατοι. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά του αμύνθηκαν εξαιρετικά, κρατώντας κοντά τις γραμμές τους.

Η πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς σημειώθηκε στο 3ο λεπτό, για λογαριασμό των γηπεδούχων με τον Μπαράλες να πιάνει το σουτ μέσα στην περιοχή και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 41΄, όταν μετά από γύρισμα του Μασούρα στην «καρδιά» της μεγάλης περιοχής κι ενώ ο Ελ Αραμπί ετοιμαζόταν να σκοράρει, την τελευταία στιγμή ο Καστάνο απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαροκινός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, όταν το σουτ που επιχείρησε από το σημείο του πέναλτι βρήκε στο πόδι αμυντικού των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Πίεσε από νωρίς και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, χάνοντας την πρώτη του ευκαιρία στο 58΄ με το σουτ του Χουάνγκ να περνά κόρνερ.

Λίγα λεπτά σε μία από τις λιγοστές του αντεπιθέσεις στην επανάληψη, ο Αστέρας σκόραρε με τον Πίτσου στο 63΄, αλλά ο διαιτητής Καραντώνης δεν μέτρησε το γκολ,  καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ του Μπενίτο στον Άβιλα.

Έξι λεπτά πριν το 90΄ ο Ελ Αραμπί έχασε νέα ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό, με την καρφωτή κεφαλιά που έπιασε από τη σέντρα του Βαλμπουενά να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Κίτρινες: Γκαρντάβσκι, Καστάνο, Τιλίκα, Μπαράλες – Βαλμπουενά

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Καρμόνα (46΄ Μπενίτο), Ατιένζα, Καστάνο, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (70΄ Ριέρα), Μπερτόλιο (61΄ Τζουκάνοβιτς), Τιλίκα (60΄ Μπαρτόλο), Μπαράλες, Μουνάφο (11΄ λ.τρ. Ρούμπεν Γκαρσία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (81΄ Κούντε), Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς (69΄ Ροντρίγκες), Ζινγκερνάγκελ (60΄ Βαλμπουενά), Μασούρας (70΄ Ουί Τζο Χουάνγκ), Ελ Αραμπί

Ο διαιτητής Καραντώνης, ο οποίος... πρωταγωνίστησε στο ματς με την ακύρωση του γκολ του Πίτσου...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης