Με νίκη συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Μήτρογλου στις καθυστερήσεις σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Από την άλλη, οι Αρκάδες, που έμειναν στο 56’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σανκαρέ, γνώρισαν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας ήττα.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό με τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Παπάζογλου, Φέισα και Φετφατζίδη πήραν χρόνο συμμετοχής, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν ψηλά τους γηπεδούχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα ισορρόπησε το ματς, όμως στάθηκε άτυχος, καθώς ο πρώτος σκόρερ τους, ο Περόνε, αποχώρησε τραυματίας. Στο δεύτερο μέρος ο Ουσέρο, που κρίθηκε ανέτοιμος για να αγωνιστεί σε όλο το 90λεπτο, έδωσε βοήθειες στην ομάδα του, όμως οι Αρκάδες έμειναν νωρίς με παίκτη λιγότερο.

Στο 56’ ο Σανκαρέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μίτσελ πέρασε στο γήπεδο τον Μήτρογλου για να πιέσει περισσότερο την άμυνα των γηπεδούχων. Παράλληλα, στο γήπεδο πέρασε και ο Βλαχοδήμος στη θέση του Φετφατζίδη και σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Ο Σάκης Τσιώλης έχασε και δεύτερο παίκτη με τραυματισμό, τον Κουρμπέλη, την ώρα που ο Ολυμπιακός στο 72’ έχασε διπλή ευκαιρία να σκοράρει. Ο Φούλοπ σε πρώτο χρόνο σταμάτησε τον Μήτρογλου, ενώ ο Τζιμπούρ στην επαναφορά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος πέρασε ο Ιμπαγάσα στη θέση του Τζιμπούρ, χωρίς να δώσει μεγάλη ώθηση στον Ολυμπιακό. Τελικά οι πρωτοπόροι με προσωπική ενέργεια του Μήτρογλου σκόραραν και έφυγαν από την Τρίπολη με τους βαθμούς της νίκης.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-1 (Nova 2)

Γκολ: 90’+2′ Μήτρογλου
72′ δοκάρι ο Τζιμπούρ

Κίτρινες κάρτες:
Σανκαρέ, Περόνε, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις – Βλαχοδήμος

Κόκκινες κάρτες:
56′ Σανκαρέ

Διαιτητής:
Η. Σπάθας

Βοηθοί:
Δ. Σαραϊδάρης, Χ. Σωτηρόπουλος

Αστέρας Τρ.(Σάκης Τσιώλης):
Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Κουρμπέλης (64′ Αλβάρες), Φορμίκα (46′ Ουσέρο), Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε (34′ Κάφα).

Ολυμπιακός (Μίτσελ):
Μέγιερι, Παπάζογλου (60′ Μήτρογλου), Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο, Αμπντούν, Φετφατζίδης (64′ Βλαχοδήμος), Τζιμπούρ (81′ Ιμπαγάσα).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης