Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Για τους Αρκάδες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 61′ ο Μάσα.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς διεκόπη στο 5ο λεπτό, λόγω προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη και επέστεψαν μετά από λίγη ώρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο μισάωρο ο Αστέρας έδειχνε πιο δραστήριος και πιο απειλητικός και δημιούργησε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μάσα, όμως ο Λεάλι ήταν σε ετοιμότητα, τόσο στο 21′, όσο και στο 23΄. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 11′ με τον Ιντέγε, ενώ στο 39’ απείλησε με σουτ και ο Σεμπά.

Και στο β’ ημίχρονο οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη. Στο 46’ ο Ανδρούτσος με κεφαλιά υποχρέωσε τον Ντοναρούμα σε δύσκολη επέμβαση, ενώ δύο λεπτά μετά το απευθείας φάουλ του Φορτούνη πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Αστέρας «απάντησε» στο 58′ με σουτ του Μανιά, όμως στο 60′ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Μάσα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 68′ ο Μανιάς αναστάτωσε την άμυνα του Ολυμπιακού και σούταρε διαγώνια άουτ, ενώ στο 71’ ο Ντοναρούμα έκανε δύσκολη επέμβαση σε απευθείας φάουλ του Μιλιβόγεβιτς. Στο 79′ ήταν η σειρά του Λεάλι να αποκρούσει με δυσκολία του σουτ του Μανιά και να διατηρήσει το 0-0, που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0 (Novasports 1)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Ιγκλέσιας, Μάσα – Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς

Κόκκινες κάρτες:
61′ Μάσα

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Ντοναρούμα, Σελίν, Χαμντανί, Μπέρτος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Φαρίνια (64′ Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (46′ Καλτσάς), Μάσα, Μανιάς (83′ Ιωαννίδης).

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο):
Λεάλι, Ρέτσος, Βιάννα, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος (82′ Ελιουνούσι), Φορτούνης (66′ Καρντόσο), Μανθάτης (46′ Καμπιάσο), Σεμπά, Ιντέγε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης