Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λαμία απείλησε πρώτη με το σουτ του Καραμάνου στο 2’ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 16’ ο Αστέρας απάντησε με τον Φερνάντεθ αλλά ο Σαράνοφ είχε καλή θέση και απέκρουσε, ενώ το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος έδειξαν να ελέγχουν το ματς, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους. Από την άλλη, η Λαμία επίσης δεν βρήκε χώρους για να φτάσει στο γκολ και κατάφερε να μείνει αήττητη και στην τέταρτη φορά που κοντράρεται με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0).

 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 0-0 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας – Μπαράλες, Μπερτόλιο, Πίτι

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (28′ Ορτέγκα), Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεθ (54′ Τσιλιανίδης), Μανιάς (46′ Αραβίδης), Καλτσάς.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπλάζιτς (89′ Μπουλούλης), Καμπασόλ (71′ Επστάιν), Μπερτόλιο (85′ Πίτι), Καραμάνος, Μπαράλες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης