Ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στην Αρκαδία. Στο ματς για την 11η αγωνιστική της Super League σκόρερ χρίστηκαν στο 55’ ο Καλτσάς και στο 89’ ο Μανιάς.
Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τα «ηνία» της αναμέτρησης και απείλησαν στο 12΄ με τον Μανιά και στο 16΄ με τον Ρόλε. Η ΑΕΛ προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της και σε γενικές γραμμές τα κατάφερε, αφού ως το τέλος του ημιχρόνου η μόνη αξιόλογη φάση των Αρκάδων ήταν ένα σουτ του Τόνσο στο 40΄ που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η υπεροχή του Αστέρα καρποφόρησε τελικά στο 55΄, όταν ο Κώτσιρας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Καλτσάς με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον. Η Λάρισα υποχρεώθηκε να ανοιχτεί και να ψάξει την ισοφάριση, όμως ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που πλησίασαν το δεύτερο γκολ στο 70΄, με το σουτ του Τόνσο να βρίσκει ελάχιστα το αριστερό δοκάρι και να φεύγει έξω. Η δίκαιη νίκη της αρκαδικής ομάδας «επισφραγίστηκε» στο 90΄, με δημιουργό εκ νέου τον Κώτσιρα και σκόρερ τον Μανιά.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ 2-0 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 55′ Καλτσάς, 89′ Μανιάς

Κίτρινες κάρτες:
Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο – Φατιόν

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος):
Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Ματρικάρντι, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Καλτσάς (84′ Ορτέγκα), Ρόλε (60′ Τσιλιανίδης), Τόνσο, Μανιάς (90′ Φερνάντεζ).

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα):
Κρίστινσον, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Χοτζάλι (72′ Μπαργκάν), Χούμπτσεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Πίτι (67′ Σαχίτι), Ντέλετιτς, Νούνιτς (84′ Κούνιτς).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης