Στο 0-0 έμειναν Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος. Οι δύο ομάδες πρόσθεσαν από ένα βαθμό μετά το παιχνίδι για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όπου κατέγραψαν 10 τελικές, έχοντας δοκάρι με τον Λυμπεράκη στο 8′, σε μία φάση που στάθηκε αρκετά τυχερός και ο γκολκίπερ του Αστέρα, Νίκος Παπαδόπουλος, αφού η μπάλα κόντραρε πάνω του και πέρασε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στα δοκάρια στο 17′ σε κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ, όμως οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 43′ ο Παπαδόπουλος αντέδρασε εξαιρετικά σε πολύ καλό σουτ του Τσιλούλη και κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα, αλλά είχαν «φλύαρη» υπεροχή και δεν απείλησαν σοβαρά την εστία του Κότνικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, ο Πανιώνιος έχασε την τελευταία σπουδαία ευκαιρία στο ματς, όταν ο Γρίβας στο 90ο λεπτό απέτυχε να πιάσει κεφαλιά εξ επαφής, μπροστά από τον Παπαδόπουλο.

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 0-0 (Novasports 1)

Γκολ:

8′ δοκάρι ο Λυμπεράκης

17′ δοκάρι ο Φερνάντεθ

Κίτρινες κάρτες: Ματρικάρντι, Ντέλετιτς, Πασαλίδης, Τζίμας – Κόρμπος, Λυμπεράκης

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασούλης, Μουνάφο (87′ Μπόρχα), Βαλιέντε, Φερνάντεζ (61′ Ριέρα), Ντέλετιτς (60′ Τζίμας), Φερνάντεθ (81′ Κρέσπι), Μπαράλες (46′ Δουβίκας).

Πανιώνιος (Βόκολος): Κότνικ, Ντομίνγκεζ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Ρέντζας, Οικονομίδης (57′ Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης (79′ Μαξίμοβιτς), Λυμπεράκης (79′ Γρίβας), Εμμανουηλίδης (35′ Δούμτσιος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης