Η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 9η αγωνιστική της Super League. Οι Ακρίτες με το γκολ του Γέντρισεκ στο 71’ ανέβηκαν στους 18 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση, ενώ οι Αρκάδες παρέμειναν στους 5.
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν σχεδόν στο μισό γήπεδο την ομάδα του Ράσταβατς και είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, με το σουτ του Ιγκλέσιας να φεύγει άουτ στο 13΄, το πλασέ του Φερνάντεθ να αποκρούεται από τον Ζίβκοβιτς στο 14΄ και την προσπάθεια του Κυριακόπουλου να καταλήγει μόλις άουτ, στο 17ο λεπτό.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι παίκτες του Παντελίδη απείλησαν στο 59΄ με το άστοχο σουτ του Ιγκλέσιας, αλλά σε μια από τις λιγοστές καλά οργανωμένες επιθέσεις τους οι Ακρίτες βρήκαν το γκολ της νίκης. Στο 71΄ ο Τζουρίτσκοβιτς γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Γέντρισεκ βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή και με δεξί πλασέ έστειλε την ομάδα του στους 18 βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 0-1 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 71′ Γέντρισεκ

Κίτρινες κάρτες:
Βαλιέντε, Τριανταφυλλόπουλος – Κάστρο, Καμαρά

Κόκκινες κάρτες:


Αστέρας Τρίπολης:
Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (75′ Δουβίκας), Καλτσάς Φερνάντεζ (42′ Τσιλιανίδης), Τόνσο, Μανιάς.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Κίκε (46′ Καντά), Τζουρίτσκοβιτς, Κάστρο (85′ Μελιόπουλος), Γέντρισεκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης