Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 29’ με τον Κρέσπι, ενώ στο 85’ ο Μπαράλες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Οι νικητές είχαν την υπεροχή σε ολόκληρη την αναμέτρηση, «σημάδεψαν» τρεις φορές το δοκάρι του Ατρόμητου και είδαν τον Γιαννιώτη να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις, κρατώντας χαμηλά το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το πρώτο ημίχρονο υπήρξε ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, που πίεσαν πολύ το αθηναϊκό συγκρότημα και είχαν ευκαιρίες, με τον Μπαράλες στο 6ο λεπτό να νικιέται στο σουτ από τον Γιαννιώτη και τον Έλληνα γκολκίπερ να μπλοκάρει στο 19΄ και την προσπάθεια του Σίτο.

Στη συνέχεια δράση για τους Αρκάδες ανέλαβε ο Κρεσπί, ο οποίος στο 28΄ είδε το μακρινό σουτ που επιχείρησε να κοντράρει και την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι, αλλά στο επόμενο λεπτό, ύστερα από φάση διαρκείας κι αφού ο Τομάσεβιτς απέκρουσε στη γραμμή την κεφαλιά του Μπαράλες, ο Ισπανός επιθετικός άνοιξε το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αστέρας μάλιστα λίγο έλειψε να διπλασιάσει στο 35΄, όταν ο Γιαννιώτης υποχρεώθηκε σε μεγάλη απόκρουση για να «βγάλει» την κεφαλιά του Μπαράλες, με την μπάλα να βρίσκει εκ νέου στο δοκάρι, όπως συνέβη και στο 52ο λεπτό, στον «κεραυνό» του Ιγκλέσιας έξω από την περιοχή!

Ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τους παίκτες του Ράσταβατς να πατούν εύκολα την περιοχή του Ατρόμητου και τον Γιαννιώτη να «γράφει»… υπερωρίες, καθώς στο 57΄ σταμάτησε και τον Ριέρα.

Ο Κάναντι προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές (Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Αγκάγιεφ) για να τονώσει τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας του, που ήταν υποτονική έως τότε, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει όταν ο Αστέρας αποφάσισε να περάσει σε διαχείριση του αγώνα για να προφυλάξει τα κεκτημένα, όμως δεν μπορούσε να κάνει φάση και σαν να μην έφτανε αυτό ο Ρισβάνης υπέπεσε σε πέναλτι επί του Μουνάφο στο 83΄, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαράλες δύο λεπτά αργότερα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 με το όγδοο φετινό γκολ του στη Λίγκα, ένα λιγότερο από τον αρχισκόρερ Ελ Αραμπί.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-0 (Novasports 1HD)

Γκολ: 29′ Κρέσπι, 85′ πεν. Μπαράλες

 

 

Κίτρινες κάρτες: Καστάνιο, Μουνάφο – Τομάσεβιτς, Αγκάγιεφ

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (82′ Γκαρσία), Αλβάρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Γκόμεζ (18′ Ριέρα), Σίτο (61′ Λ. Φερνάντες), Μπαράλες, Κρέσπι (83′ Τιλίκα).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Γούτας, Τομάσεβιτς (72′ Ρισβάνης), Νάτσος, Χαρίσης (56′ Αγκάγιεφ), Μουνίθ (57′ Ούμπιδες), Ενσικουλού (46′ Κωτσόπουλος), Νταβιώτης, Μανούσος (56′ Χριστοδουλόπουλος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης