Ο Άρης επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο ματς που ολοκλήρωσε την 20η αγωνιστική της Super League και με 32 βαθμούς εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ σημείωσαν οι Λάρσον (9’), Ντιγκινί (23’) και Ματέο Γκαρσία (45+1’).

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, αν και προέρχονταν από δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, επί των Απόλλωνα και Εργοτέλη αντίστοιχα, δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά την «ψυχρολουσία» που δέχτηκε στα πρώτα 23 λεπτά. Παρέμεινε στους 21 βαθμούς και σαφώς δεν είναι σε καμία περίπτωση εξασφαλισμένο το μέλλον της στην κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Η «σεμνή τελετή» είχε ολοκληρωθεί από το πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι σε τέσσερις τελικές προσπάθειες που επιχείρησαν πέτυχαν 3 γκολ! Ο Λάρσον με το πρώτο του γκολ στη Super League άνοιξε το σκορ στο 9΄, στο 23΄ ο Ντιγκινί έμεινε όρθιος στην περιοχή και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο (23΄), ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γκαρσία με κεφαλιά «έγραψε» το 3-0.

Το β΄ μέρος στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για να ένα γρήγορο γκολ, προκειμένου να κυνηγήσουν το θαύμα, αλλά η άριστα στημένη άμυνα του Άρη δεν τους το επέτρεψε. Ο Μανιάς λίγο πριν το 80ό λεπτό βρήκε τετα-α-τετ με τον Κουέστα, αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-3 (Novasports 1)

Γκολ: 9′ Λάρσον, 23′ Ντιγκινί, 45+1′ Ματέο Γκαρσία

Κίτρινες κάρτες: Καλτσάς, Κώτσιρας

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα (46′ Αραβίδης), Πασαλίδης, Βλάχος, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Ρόλε, Καλτσάς (85′ Δουβίκας), Φερνάντες (70′ Τσιλιανίδης), Μανιάς.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σιώπης, Μπάσα (57′ Ματίγια), Ματέο Γκαρσία, Λάρσον (74′ Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Τόνσο (84′ Βέλεθ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης