Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΛ. Το σκορ άνοιξε στο 19’ ο Μπαράλες, ενώ για τους «βυσσινί» ισοφάρισε στο 60’ ο Ασούμπρε.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό έφθασε κοντά στο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Καπίγια, ο Μπαράλες μπήκε στην φάση και έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κρίστινσον. Το ματς συνεχίστηκε με την ομάδα της Τρίπολης να έχει τον έλεγχο, αλλά δυσκολευόταν να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της ΑΕΛ, που περίμενε στο μισό γήπεδο και έκλεινε τους διαδρόμους προς την εστία του Κρίστινσον.

Στο 19′ ο Αστέρας, όμως, βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον ίδιο τρόπο, όπως στο 3ο λεπτό. Νέα σέντρα του Καπίγια και ο Μπαράλες με κεφαλιά έγραψε το 1-0! Η Λάρισα προσπάθησε ν’ αντιδράσει και στις καθυστερήσεις ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά μετά από συνεννόηση με το VAR πήρε την απόφαση του πίσω.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ και το «πλήρωσε». Στο 59ο λεπτό ο Μπαράλες έχασε απίστευτη ευκαιρία, όταν δεν μπόρεσε να σκοράρει με κοντινή προβολή, σχεδόν από το ύψος της μικρής περιοχής και αμέσως μετά η ΑΕΛ ισοφάρισε! Ο Νούνιτς έκανε τρομερή ατομική προσπάθεια, γύρισε στον Ασούμπρε, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1, εκμεταλλευόμενος την κακή τοποθέτηση του Παπαδόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 78′ η ομάδα της Λάρισας έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από γύρισμα του Στάνκοβιτς, ο Μπούστος έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και λίγο δεξιά αλλά ο Πασαλίδης έδιωξε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Στη συνέχεια η ομάδα της Τρίπολης ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας το γκολ της νίκης, αλλά δεν τα κατάφερε, μολονότι είχε κάποιες καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 19′ Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης), 60′ Ασούμπρε (ΑΕΛ)

Κίτρινες κάρτες: Τασουλής – Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας, Ασούμπρε, Κάτσε

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ (35′ Βαλιέντε), Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ (60′ Κρέσπι), Μπαράλες.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ (46′ Κάτσε), Μόρας, Στάνκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (77′ Μπούστος), Φατιόν, Σεσέροβιτς (46′ Ασούμπρε), Μπράλιτς, Ουάρντα, Νούνιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης