Αποχώρησαν από τον Αστέρα Τρίπολης Μπακασέτας και Γεωργόπουλος

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015, 13:45
Αποχώρησαν από τον Αστέρα Τρίπολης Μπακασέτας και Γεωργόπουλος
Παρελθόν αποτελούν για τον Αστέρα Τρίπολης οι Τάσος Μπακασέτας και Γιώργος Γεωργακόπουλος. Οι Αρκάδες με ανακοίνωση που εξέδωσαν τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους.

Αναλυτικά:


«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές Τάσο Μπακασέτα και Γιώργο Γεωργακόπουλο για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Αμφότεροι τίμησαν τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ από μικρή ηλικία και έζησαν από κοντά την ανοδική πορεία του συλλόγου μέσα από επιτυχίες και ιστορικές στιγμές.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και ευχήθηκαν η ομάδα να πανηγυρίσει σύντομα έναν τίτλο.

Τάσος Μπακασέτας: “Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους παράγοντες της ομάδας. Έζησα πολλές και μεγάλες επιτυχίες με τον ΑΣΤΕΡΑ. Εύχομαι υγεία στους συμπαίκτες μου, σε όλη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και έναν τίτλο στην ομάδα γιατί τον αξίζει”.

Γιώργος Γεωργακόπουλος: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για τα όσα μου προσέφερε. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ ότι καλύτερο και ακόμα μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο. Θα είμαι πάντα χαρούμενος και περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας της πόλης μου. Νιώθω ευλογημένος που σε αυτή μου τη θητεία έκανα φιλίες ζωής και γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους”».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015, 13:50