Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League σημείωσε το Σάββατο ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς συνέτριψε με 4-0 σκορ την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Τα τέρματα των γηπεδούχων τα πέτυχαν οι Μανιάς (20′, 55′), Τόνσο (29′) και Καλτσάς (45′).

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Τρίπολης ήταν καταιγιστική. Στο 20′, μετά από λάθος στην αντίπαλη άμυνα, ο Μανιάς έκανε το διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής και κατάφερε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο, γράφοντας το 1-0 για τους Αρκάδες.

Στο 29ο λεπτό οι φίλαθλοι του Αστέρα πανηγύρισαν ξανά, καθώς μετά από βαθιά μπαλιά, ο Αρτυματάς έκανε λάθος κεφαλιά και έβγαλε τετ-α-τετ τον Τόνσο, με τον Αργεντινό να περνάει και τον Γιαννακόπουλο και να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 45′ ολοκληρώθηκε το επιθετικό «σόου» του Αστέρα, καθώς ο Μουνάφο έκανε εξαιρετική κάθετη στον Καλτσά και αυτός από θέση τετ-α-τετ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει (3-0).

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και στο 55′ ανέβηκε κι άλλο ο δείκτης του σκορ. Τότε οι γηπεδούχοι «έκρυψαν» την μπάλα και ο Μανιάς την έστειλε στα δίχτυα της Κέρκυρας, μετατρέποντας το ματς σε θρίαμβο για την ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ (78′ Μπέρτος), Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56′ Ινσάλντο), Μανιάς (66′ Δουβίκας).

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Κρητικός (46′ Ζορμπάς), Γεωργίου (46′ Σπίνουλας), Σοϊλέδης, Γκομές, Παμλίδης, Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν (69′ Ντιόγκο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης