Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 72ο λεπτό ο Καραγιάννης, που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημά του, ενώ οι Αρκάδες έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 28ο λεπτό όταν η βολίδα του Κυριακόπουλου από διαγώνια θέση τράνταξε το δεξί δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τα δοκάρια στο 62΄, όταν στο γέμισμα του Βάντερσον από δεξιά η κεφαλιά-ψαράκι του Μπούντνικ σταμάτησε στη δοκό της εστίας του Αθανασιάδη. Στο 67΄ ο Κώτσιρας έχασε καλή ευκαιρία, όταν δεν τελείωσε σωστά τη φάση μετά από την απόκρουση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Τόνσο,

Το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε πέντε λεπτά αργότερα. Ύστερα από βολέ του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου η άμυνα του Αστέρα αδράνησε, ο Καραγιάννης βγήκε στην πλάτη των Αρκάδων και πρόλαβε τον Αθανασιάδη, που δεν έβαλε σωστά τα χέρια του, σκοράροντας σε άδειο τέρμα το μοναδικό γκολ του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Novasports 4)

Γκολ: 72′ Καραγιάννης

Κίτρινες κάρτες:
Καραγιάννης, Μπούντνικ – Μπέρτος

Κόκκινες κάρτες:


Λαμία:
Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Ορτέγκα (67′ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Πίτι (58′ Ακόστα), Βάντερσον (80′ Κουτρομάνος), Μπούντνικ.

Αστέρας Τρίπολης:
Αθανασιάδης, Μπέρτος (75′ Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Τόνσο, Ντούντου (81′ Μαντιντά), Ισνάλντο (46′ Κώτσιρας), Μανιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης