Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 6’ ο Μάνταλος με πέναλτι, ενώ στο 46’ ο Λιβάγια σημείωσε το 2-0. Για τους Αρκάδες μείωσε στο 77’ ο Λουίς Φερνάντεθ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τράβηγμα του Ματρικάρντι στον Ολιβέιρα έγινε αντιληπτό μέσω VAR κι έτσι η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς με το πέναλτι του Μάνταλου (6΄). Ακόμα πιο νωρίς με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, μόλις στα 50 πρώτα δευτερόλεπτα , πέτυχε το 2-0. Από εκπληκτική κάθετη του Κρίστιτσιτς, ο Παουλίνιο πέρασε τη μπάλα στον Λιβάγια κι αυτός δεν είχε πρόβλημα να τη στείλει από κοντά στα δίχτυα.

H AEK δεν ικανοποίησε με την συνολική της εμφάνιση, ο Αστέρας δικαιούταν ένα γκολ και το πέτυχε στο 78΄ με έξοχη ενέργεια και σουτ του Λουίς Φερνάντεθ μετά από λάθος του Μπακάκη.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο και άγγιξαν την ισοφάριση, όμως ο Τσιντώτας, που είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Μπάρκα, πραγματοποίησε την απόκρουση του ματς σε εξ επαφής κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ στο 87΄ κι έτσι ο Μάσιμο Καρέρα πανηγύρισε το «2 στα 2» στο ξεκίνημά του στον πάγκο της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1 (Novasports 1)

Γκολ: 6′ πεν. Μάνταλος (ΑΕΚ), 46′ Λιβάγια (ΑΕΚ), 77′ Λουίς Φερνάντεθ (Αστέρας Τρίπολης)

Κίτρινες κάρτες: Κρίστισιτς, Σιμέος – Λουίς Φερνάντεθ, Βλάχος

Κόκκινες κάρτες:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας (82′ Τσιντώτας), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος (57′ Σιμόες), Κρίστισιτς, Λόπες (70′ Βέρντε), Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Αστέρας Τρίπολης (Mίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Ματρικάρντι, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (79′ Ιγκλέσιας), Μπόρχα Φερνάντεθ (56′ Σίτο), Λουίς Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ (69′ Βλάχος), Μπαράλες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης