Ήρεμος, όπως πάντα, αλλά και χαρούμενος εμφανίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο «Άνφιλντ», απέναντι στη Λίβερπουλ, αποτέλεσμα που επέτρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης να προκριθεί με συνολικό σκορ 3-1 στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αναμετρηθεί (27/4 και 4/5) με την Τσέλσι.

«Ήταν γνωστό ότι επρόκειτο να υποφέρουμε και περιμέναμε μία πολύ δυνατή Λίβερπουλ στα πρώτα 15 λεπτά. Αυτό είναι φυσιολογικό, είναι τα προημιτελικά του Champions League. Αλλά στο τέλος προκριθήκαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε όλοι μαζί, και η ομάδα είναι πάντα εκεί και θέλει περισσότερα. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τίποτα, είμαι πολύ υπερήφανος γι΄ αυτό που κάνουμε, είμαστε ζωντανοί και στις δύο διοργανώσεις που αγωνιζόμαστε» είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι υπερήφανος για τον χαρακτήρα που έχουν οι παίκτες. Όσο περισσότερο υποφέρουν, όσο χειρότερα είναι τα πράγματα, τόσο περισσότερο ενώνονται. Έχουμε πολλή ποιότητα, αλλά ξεχωρίζω τον χαρακτήρα που έχουν. Τώρα ας απολαύσουμε λίγο πρώτα αυτό που κάναμε και να ξεκουραστούμε λίγο. Γνωρίζουμε ότι η Τσέλσι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αξίζαμε να περάσουμε και είμαι χαρούμενος για όλους τους παίκτες. Συναισθηματικά μάς δίνει πολλή δύναμη» πρόσθεσε ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ για την εμφάνιση του Τιμπό Κουρτουά τόνισε: «Είναι ο τερματοφύλακάς μας και αυτό που κάνει είναι εκπληκτικό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης